Live stream voetbal en andere sporten bij Proximus tv

Proximus is de naamgever van de Proximus League, de op een na hoogste voetbalcompetitie van België. De koppeling tussen de telecomgigant en sport is logisch: het aanbod van Proximus bulkt van de sportieve evenementen, uiteenlopend van voetbal en wielrennen tot tennis.

Proximus en voetbal

Proximus, voorheen bekend als Belgacom, is het grootste telecommunicatiebedrijf in België. De banden met voetbal zijn sterk, getuige ook de sponsorovereenkomsten met Charleroi, Club Brugge, Sint-Truidense VV en RSC Anderlecht. Vanzelfsprekend kan je op de zender terecht voor de Jupiler Pro League en Proximus League.

Live streaming voetbal bij Proximus

Sport kijken is vooral opwindend als het live is – de uitkomst is ongewis, in je huiskamer voel je dezelfde opwinding als het publiek. Bij Proximus TV zit je dan goed, want via de website of via de app kijk je naar livestreams op welke locatie je maar wilt.

Neem je het abonnement genaamd international sports, dan krijg je gelijk ook toegang tot alle duels in de UEFA Champions League en de interessantste duels in de Spaanse Liga, Italiaanse Serie A, Engelse FA Cup en EFL Cup. Maar daarmee is je sporthonger natuurlijk nog niet gestild! Daarom wordt de programmering verbreed met NBA, NFL, volleybal, wielrennen, zwemmen, extreme sporten en motorsporten.

Samenwerking om nog meer sport te kijken

Daarnaast heeft Proximus een samenwerking met de sportzender Eleven Sports. Doordat de zenders Eleven Sports 2 en 3 ook worden doorgegeven via Proximus, kan je in een handomdraai ook kijken naar bijvoorbeeld de Euro Hockey League, Champions League Handball, Premier League darts en gevechtssporten, zoals Cage Warriors Fighting.

Kijk je thuis via je eigen internetverbinding of wifi-netwerk naar het aanbod van Proximus tv, dan kost het je natuurlijk niets extra. Ben je op verplaatsing, hou dan rekening met een dataverbruik van tussen 500 MB (Standard Definition) en 700 MB (High Definition) per uur. Kijk je niet via de app maar via de webversie, verwacht dan nog iets hogere verbruikscijfers.

Voetbal Rode Duivels kijken op de app

Houd de acties van Proximus in de gaten! Zo was er tijdens het WK voetbal 2018 een regeling waarbij klanten die via de Proximus app keken naar de duels van de Rode Duivels niet hoefden te betalen voor hun mobiele dataverbruik. Via de site ‘redtogether’ werd gratis exclusieve content aangeboden. Zulke sfeerverhogende artikelen en video’s zullen ook in steeds grotere mate voor het huidige aanbod verschijnen.